productplan

Als adviesbureau voor de gezondheidszorg, heeft AdCase zeer brede expertise op het vlak van zorgondernemerschap. Ze zijn zeer sterk in het begeleiden van certificeringstrajecten en het regelen van het berichtenverkeer naar de financiers. Daarnaast kunnen ze de bedrijfsvoering verder brengen en daarin begeleiden of al interim manager optreden. Zeker kleinere organisaties en starters in de zorg zijn bij hen aan het juiste adres vanwege hun persoonlijke benadering.

www.adcase.nl

Opdracht


AdCase heeft ons ingeschakeld om een abonnementsstructuur te ontwikkelen voor het afnemen van hun diensten.  AdCase  biedt specialisten aan ter ondersteuning van kleine tot middelgrote zorgorganisaties, zodat zij zich volledig kunnen richten op het verlenen van zorg. Organisaties kunnen de verschillende specialisten naar behoefte inzetten. Om tot een goed concept te komen hebben we een product-, en communicatieplan opgesteld en werd CAS geboren.

CAS is de vertaling van een abonnementsstructuur voor de diensten van AdCase, naar een communicatieconcept. Het abonnement hebben we vertaald naar echte inzetbare FTE’s, een tastbaar begrip binnen elke organisatie. CAS is de ‘held’ die altijd inzetbaar is. Hij heeft de vorm gekregen van een vrolijk mannetje, die ook als mascotte dient op de website van AdCase. Iedere specialist is het gezicht van CAS, vandaar de keuze voor een getekende ‘held’.

Wij hebben naast de conceptontwikkeling ook diverse communicatiemiddelen ontwikkeld zoals een folder, beursuitnodigingen, relatiegeschenken en banieren met als motto: Wordt CAS ook uw held?